HTML

Tévéálom

Álmodtál Sebestyén Balázzsal, a voice-os Fatimával vagy bármelyik igazi/kitalált, imádott/utált tévéssel? Mi volt? Küldd el a sztorit!

Friss topikok

Címkék

Archívum

Ördög Nórával

2012.12.10. 14:40 romanb

Nagyon rövid lesz, mert már elfelejtettem, egy hete volt. Szóval, Ördög Nóra mellett álltam, valami meghatározhatatlan tévés helyszínen, stúdióban talán, és elképesztően okos dolgokat beszélt. Szőke, tüsi haja volt, győzködött valamiről, még a hátamat is megfogta, talán simogatott is, úgy, ahogy Szabó Valakit szokott az X-faktorban, a párbaj előtt. Egészen beleszerettem akkor, ott az álomban. Amiből már ébredés után sem maradt szerencsére semmi, de az pont elég volt ahhoz, hogy felkönyörögjem a női kúllistára. 

Szólj hozzá!

A testvérgyilkos voice-os iker

2012.12.07. 21:48 .:sz-b:.

343129.w.jpgItt még felhőtlen a viszony

Szóval úgy volt, hogy az ikrek a Voice-ban valahogy egymás ellen párbajoztak, ami persze lehetetlen, mert a valóságban más-más mesterhez kerültek, de itt mégis ez volt, és az egyik - arra sajnos már nem emlékszem, hogy Böbe vagy Saci - egyszerűen kinyírta a másikat, hogy bejusson az élő show-ba. Aztán kinyírta a mesterét is, aki valamiért a Nagy Feró volt az X-Faktorból. Nem tudom, rendesen végiggondolta-e a dolgot, de végül nem tűnt boldognak.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása